Gökkuşağı Koleji Öğrencileri Bir Günlük Üniversite Deneyimi Yaşadı

2. Duyurular

Gökkuşağı Koleji Öğrencileri Bir Günlük Üniversite Deneyimi Yaşadı

Ümraniye Gökkuşağı Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri deneme sınavlarını İstanbul Gelişim Üniversitesi'nde gerçekleştirdi. Gerçek sınav atmosferini yaşayabilmek, sınav stresini azaltabilmek adına Ümraniye Gökkuşağı Koleji Anadolu ve Fen Lisesi yetkilileri İstanbul Gelişim Üniversitesi ile işbirliği yaparak öğrencilerine gerçek sınav saatinde deneme sınavı uyguladılar. 12. Sınıf öğrencilerinin katılmış olduğu deneme sınavı, üniversite amfilerinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin üniversiteyi tanımasını sağlamak, üniversiteli olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatabilmek ve motivasyonlarını arttırmak için düzenlenen kampüs gezisinde; İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu barındıran Gelişim Tower yerleşkesi ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi yerleşkesi gezildi.

Psikoloji ve Uçak-Gövde Motor Bakım bölümlerini tercih etmeyi düşünen öğrenciler bölümün öğretim üyeleri tarafından bölüm hakkında detaylı bilgi aldılar.

GÖKKUŞAĞI KOLEJİ