Kurum Dışı Etkinlikler

2. İçerik

Kurum Dışı Etkinlikler

Kurum Dışı Etkinlikler; aday öğrencilerin ve dış paydaşların İstanbul Gelişim Üniversitesini yakından tanımaları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından düzenlenen üniversite dışında gerçekleştirilen tanıtım faaliyetleridir.

Dış paydaşlara yapılan saha ziyaretleri, öğretmenlere, velilere ve aday öğrencilere yönelik seminer çalışmaları, üniversite dışında yapılan toplantı düzenlemeleri, fuar ve  kariyer günlerine katılım kurum dışı faaliyetlerimizdendir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü olarak ihtiyaca yönelik işlevsel tanıtım faaliyetini saptar, etkinlik çeşidini belirleriz. Etkinliğin planlanması, duyurulması, organizasyonu ve izlenimlerin raporlanmasını sağlarız.

Kurum dışı etkinlik taleplerinizi hitm@gelisim.edu.tr adresimize mail atarak iletebilirsiniz.