2. Duyurular

Arnavutköy Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

12.Sınıf öğrencilerine “Mesleklerin Kariyer Gelişimi” semineri yapıldı.

24 Ekim 2018’de İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Uzmanı H.Basri Karaköse tarafından Arnavutköy Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi 12.sınıf öğrencilerine “Mesleklerin Kariyer Gelişimi” semineri gerçekleştirildi. Arnavutköy Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi 90 12.sınıf öğrencisi ve ders öğretmenleri seminer çalışmasına katılım sağladı.

Meslek seçiminin hayat biçimini belirlemede önemli bir aşama olduğunu belirten İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Uzmanı H.Basri Karaköse, öğrencilere son zamanlarda en çok tercih edilen bölümlerin kariyer olanakları ve çalışma alanları hakkında bilgi verdi.

Arnavutköy Borsa İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrencilerin en çok ilgisini çeken sağlık sektöründeki bölümler oldu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonucunda Alan Yeterlilik Testi oturumuna da girerek Sözel ve Eşit Ağırlık puanları hesaplanacak öğrenciler için de ilgili puan türünde tercih edebilecekleri bölümler hakkında bilgi verildi.