Beyoğlu Ayşe Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul Gelişim Üniversitesi’ndeydi!

2. Duyurular

Beyoğlu Ayşe Ege Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret ettiler.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu barındıran Gelişim Tower yerleşkesinde 110 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen kampüs gezisinde öğrenciler bir günlük üniversite ortamını deneyimlediler. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin dersliklerini, amfilerini, kütüphanesini, cep sinemalarını, spor alanlarını gören öğrenciler kampüs gezisinden çok memnun ayrıldılar. Üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencilere kampüs gezisi sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı Yasin Tarhan tarafından kariyer planlama semineri gerçekleştirildi. Öğrencilere meslek lisesi oldukları için tercihlerinde ek puanları ile tercih edebilecekleri bölümleri anlatan Yasin Tarhan meslek seçerken dikkat etmeleri gereken hususların detaylarını anlattı. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Tarhan, kariyer planlama sürecinin sadece bir bölümü tercih etmek ile bitmediği belirtti.

AyşeEge