Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ile Motivasyon Semineri

2. Duyurular

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanları Pelin Karahancı ve Kemalettin Alioğlu tarafından Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) öğrencilerine iki oturumluk "Üniversite Tanıtımı ve Motivasyon" semineri gerçekleştirildi. Akademik başarılarına katkı sağlaması ve sınava hazırlık süreçlerine destek olmak amacıyla gerçekleştiren seminere 195 öğrenci katılım sağladı.

Seminerde ,Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sistemine de değinilerek öğrencilere sınav stratejileri, motivasyon sağlama yöntemleri, hakkında bilgi verildi. Öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin avantajlarından ve ayrıcalıklarından bahsedilirken aynı zamanda İstanbul Gelişim Üniversitesi ile ilgili merak edilen sorular da yanıtlandı.

Şehit Sedat Mekan Anadolu İHL

Şehit Sedat Mekan Anadolu İHL-1