Fethiye Hatem Anadolu Lisesi

2. Duyurular

Fethiye Hatem Anadolu Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Motivasyon konulu seminer için öğrenciler ile bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi İzmir Bölge Temsilciliği Rehberlik Uzmanları Yasir DUMAN ve Suece BAĞIRKAN Tarafından Fethiye Hatem Anadolu Lisesinde 12. Sınıf öğrencilerine motivasyon semineri yapıldı.

Tek oturumda yapılan 110 öğrencinin katıldığı motivasyon konulu seminerde üniversite sınavında sadece öğrencilerin akademik bilgilerinin ölçülmediğini aynı zamanda sınavla ilgili zaman yönetimi, motivasyon durumlarının ve sınav kaygısının da ölçüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Motivasyon ile ilgili öğrencilere dışsal motivasyon ve içsel motivasyon bilgileri paylaşılarak sınav hazırlık sürecinde içsel motivasyonun önemi vurgulandı.

Suece Bağırkan

Yasir Duman