Gemlik Hatem Anadolu ve Fen Lisesi

2. Duyurular

Gemlik Hatem Anadolu ve Fen Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak, Gemlik Hatem Anadolu Lisesi öğrencilerinin yanındayız!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı için gün sayan Hatem Eğitim Kurumları öğrencilerine destek olmak amacıyla; 28 Şubat günü test çözme teknikleri üzerine düzenlediğimiz seminerde bir araya geldik. Rehberlik Uzmanı Hatice Nur Derya tarafından gerçekleştirilen seminerde test çözmenin önemi, kazandırdıkları üzerinde duruldu.

Öğrencilere ne kadar çok soru çözümü gerçekleştirirlerse o kadar pratik kazanacaklarını belirten Derya, sorulardaki vurgulamalara, ÖSYM’nin sevdiği soru tarzlarına değindi. Öğrencilerin mutlaka deneme çözümlerine yoğunluk vermesi gerektiğini ve yeni sınav sistemine uygun kaynaklardan soru çözmeleri gerektiğini söyleyen Hatice Nur Derya, denemelerin sınava hazırlıkta büyük bir pratiklik kazanma olanağı sağladığını belirtti.

Hatem Anadolu Lisesi