İnşaat Mühendisliği Bölümü Tanıtıldı

2. Duyurular

İnşaat Mühendisliği Bölümü Tanıtıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ali ETEMADİ tarafından seminer gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Ali ETEMADİ tarafından Bahçeşehir Okyanus Koleji'nde seminer gerçekleştirildi.

ali etemadi-2

Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencilerine yönelik yapılan seminer çalışmasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr.Öğr.Üyesi Ali ETEMADİ İnşaat Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi verdi. İnşaat Mühendisliğinin sanılanın aksine daha geniş alanlara hitap ettiğini sadece bina yapımı değil ulaştırma ve hidrolik gibi alanlarda da çalışmalar yapıldığını aktardı. İnşaat Mühendisliği bölümünün en eski mühendislik dallarından biri olduğunu belirten ETEMADİ İnşaat mühendislerinin sürekli yenilikleri takip etmesi gerektiğini ve değişen koşullara göre projelerini geliştirmesi gerektiğini söyledi.

ali etemadi-1