İstanbul Gelişim Üniversitesi Ataşehir Safir Anadolu Lisesi'ndeydi!

2. Duyurular

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ataşehir Safir Anadolu Lisesi'ndeydi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Ataşehir Safir Anadolu Lisesi’nde Psikoloji bölümünün kariyer gelişim olanakları üzerinde durdu.

24 Eylül 2018 Liselerin eğitim-öğretime başlaması ile birlikte, YKS’ye hazırlanan öğrencilerin de geleceklerini planma, bölümler hakkında bilgi alma, mesleklerin kariyer gelişimi ile ilgili detayları öğrenme dönemi başladı. Ataşehir Safir Anadolu Lisesi’nin daveti üzerine 16 Ekimde 2018-2019 eğitim-öğretim döneminin ilk semineri Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı tarafından gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı ve Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı Ataşehir Safir Anadolu Lisesi öğrencilerine Psikoloji bölümünün kariyer gelişiminden bahsetti. 11. ve  12. sınıf öğrencilerinin yoğun ilgisi üzerine Karahancı, gelecekte “Psikolog” olarak neler yapabileceklerini anlattı.

Ataşehir Safir Anadolu Lisesi