İstanbul Gelişim Üniversitesi Gebze Önder Temel Lisesi’ndeydi.

2. Duyurular

İstanbul Gelişim Üniversitesi Gebze Önder Temel Lisesi’ndeydi.

Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı tarafından motivasyon semineri gerçekleştirildi.

Gebze Önder Temel Lisesi 12.sınıf öğrencileri ile motivasyon semineri yapıldı. Seminerde konuşmacı olan İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdür Yardımcısı& Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı Yükseköğretim Kurumları Sınavında (YKS) başarılı olmak için yapılması gerekenler üzerine konuştu. Pelin Karahancı, motivasyonlu olmanın sınav başarısı için çok önemli olduğunu ve sınav hazırlık sürecinde öğrencileri olumlu şekilde etkilediği söyledi. Verimli ders çalışma yöntemlerinin kişilerin kendi ilgi ve yeteneklerine göre şekillendirmesi gerektiğini söyledi. Özellikle sosyal medyanın ve akıllı telefonların fazla kullanıldığı bu dönemlerde ders çalışma sürecini olumsuz etkilememesi için dikkatli kullanılması gerektiğini belirtti. Karahancı: “Olumlu düşünce süreci ve verimli ders çalışma teknikleri ile sınav hazırlık sürecini yöneten öğrencilerin başarılı olur” dedi.

Gebze Önder Temel Lisesi