Kurtköy Anadolu Lisesi Öğrencilerine Meslekler Tanıtıldı

2. Duyurular

Kurtköy Anadolu Lisesi Öğrencilerine Meslekler Tanıtıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Kurtköy Anadolu Lisesi öğrencilerine meslek seçerken nelere dikkat edilmeli ve bazı meslek grupları ile ilgili bilgiler vermek için seminer gerçekleştirdi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Uzmanı Kemalettin Alioğlu tarafından gerçekleştirilen seminerde Kurtköy Anadolu Lisesi öğrencilerinden 60 öğrenci yer alıyordu. Meslek seçiminin hayatımızı etkileyen önemli bir karar olduğunu belirten Alioğlu: “Bizim için önemli olan değerlere göre hedef belirliyoruz. Bu değerlere ulaşabileceğimiz meslekleri seçiyoruz. Eğer bizim için önemli olan değerlere ulaşamayacağımız bir meslek seçimi yaparsak hayat boyu mutsuz olma riskimiz vardır” dedi.

Kurtköy Anadolu Lisesi

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerin sonunda ekranda beliren sayının anlamını bilen öğrenciye kitap hediye edeceğini belirten Kemalettin Alioğlu, ekrandaki 156 sayısının anlamını bilen bir öğrenciye kitap hediye etti. Bu günden itibaren her gün 100 soru bile çözen öğrenciler için 150 günde 15000 soruya ulaşacaklarını belirten Kemalettin Alioğlu öğrencileri motive etti.