Özel Güngören Uğur Anadolu Lisesi’nde seminer verildi.

2. Duyurular

Özel Güngören Uğur Anadolu Lisesi’nde seminer verildi.

Özel Güngören Uğur Anadolu Lisesi'nde Rehberlik ve Tanıtım Uzmanı Yasin Tarhan tarafından "Meslek Tanıtım Semineri" gerçekleştirildi.

17 Ekimde Özel Güngören Uğur Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen Meslek Tanıtım Seminerine 140 civarı öğrenci katıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Uzmanı Yasin Tarhan tarafından gerçekleştirilen seminer iki oturum şeklinde yapılmıştır. İlk oturumda öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Tarhan,  meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken konulardan ve meslek seçiminin hayatımızda nelere etki edebileceğinden bahsetti. Seminerin ikinci oturumunda popüler meslekler hakkında detaylı bilgiler verildi. En fazla ilgi gören bölümler Psikoloji, Mühendislik ve Havacılık bölümleriydi.

Özel Güngören Uğur Anadolu Lisesi