SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR YAPABİLİRİZ!

2. Duyurular

SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLAR YAPABİLİRİZ!

Şişli Mecidiyeköy Anadolu Lisesi öğrencileri Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi bölümü ile birlikte “Sağlıklı Atıştırmalıklar” yaptılar.

Şişli Mecidiyeköy Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi bölümü mutfağına misafir olup, uygulamalı derse katıldılar. Uygulamalı ders boyunca eğlenceli dakikalar yaşayan öğrenciler evlerinde pratik ve kolay aynı zamanda sağlıklı atıştırmalıkları nasıl yapabileceklerini kendileri denediler. Öğrenciler uygulamalı derse başlamadan Öğr. Gör. Tolgahan Tabak hocamızın bilgilendirmesini dinlediler, mutfak kurallarını ve dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgi sahibi oldular. Öğr. Gör. Tolgahan Tabak öğrencilere gastronomiyi anlattı. Öğrenciler bilgilendirme sonrasında Gastronomi bölüm öğrencileri ile üçerli takımlar halinde kendilerine verilen reçete ile sağlıklı atıştırmalıklarını yaptılar. Uygulamalı ders sonrasında memnuniyetlerini belirten Mecidiyeköy Anadolu Lisesi öğrencileri ders sonunda yarattıkları atıştırmalıkların tadına baktılar.

Mecidiyeköy Anadolu Lisesi