YKS’de başarılı olabilmek için motivasyon önemlidir!

2. Duyurular

YKS’de başarılı olabilmek için motivasyon önemlidir!

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde “Motivasyon” semineri Pelin Karahancı tarafından gerçekleştirildi.

Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Halka İlişkiler ve Tanıtım Müdür Yardımcısı&Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı tarafından Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi’nde 12.sınıf öğrencileri ile motivasyon semineri yapıldı. Seminerde Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olmak için yapılması gerekenler üzerine konuşuldu. Rehberlik Uzmanı Pelin Karahancı motivasyonlu olmanın sınav başarısı için çok önemli olduğunu ve sınav hazırlık sürecinde öğrencileri olumlu şekilde etkilediğini söyledi. Karahancı “Olumlu düşünce süreci ve verimli ders çalışma teknikleri ile sınav hazırlık sürecini yöneten öğrenciler çok başarılı olur” dedi.