İGÜ 6. Uğurlu Kariyer Günleri'nde

İGÜ 6. Uğurlu Kariyer Günleri'nde

28 Kasım tarihinde Maltepe Uğur Anadolu Lisesi'nin yapmış olduğu ve 18 üniversitenin katıldığı 6.Uğurlu Kariyer Günü'ne İstanbul Gelişim Üniversitesi de katılım sağladı.

9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Maltepe Uğur Anadolu kütüphanesinde saat 10.00'da başlayan etkinliğe yoğun ilgi gösteren Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) standına yoğun ilgi gösterdiler. Mühendislik, Psikoloji, Havacılık, Gastronomi gibi bölümler hakkında bilgi edinmek isteyen öğrencilere İstanbul Gelişim Üniversitesi eğitim danışmanlarından Yasin Tarhan ve Neslihan Koç hem bölümler hem de okul ile ilgili bilgiler vererek doğru tercih yapılması ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi.

Öğrenci ve üniversiteleri buluşturan Kariyer Günü etkinliği ile Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri üniversiteyi yakından tanıma fırsatı buldu.