Anaokulu öğretmen ve müdürlerine kişisel gelişim seminerleri düzenlendi

Anaokulu öğretmen ve müdürlerine kişisel gelişim seminerleri düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Gökkuşağı Eğitim Kurumları iş birliğiyle anaokulu öğretmenleri ve müdürlerine yönelik kişisel gelişim seminerleri düzenlendi.

"Çocuklarda Yetenek Seçimi ve Hareket Eğitimi" konulu seminer İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal tarafından gerçekleştirildi. İstanbul’da bulunan anaokulu öğretmenleri ve müdürlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program sonunda öğretmenlere sertifikaları takdim edildi.

Kişisel gelişim seminerlerinin öğleden sonraki programında ise Drama Eğitmeni Öğr. Gör. Buse Kerigan tarafından "Çocuklarda Drama Etkinlikleri ve Dezavantajlı Çocuklarda Drama Uygulamaları" konulu seminer verildi. Öğretmenlerin ve müdürlerin yoğun ilgisi ve sorularıyla geçen seminerin sonunda sertifikalar takdim edildi.

Gökkuşağı Eğitim Kurumları