Antalyalı öğrenciler de İGÜ'lendi!

Antalyalı öğrenciler de İGÜ'lendi!

Antalya’nın Aksu ilçesinde bulunan Antalya Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Sağlık bölümü öğrencisi olan Antalya Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri öncelikli olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde bulunan sağlık laboratuvarlarını gezip bölümler hakkında akademisyenlerimizden bilgi aldı.

Öğrenciler; bazı bölümler hakkında yeterli bilgiye sahip olmadıklarını ve üniversiteyi gezmelerinin bu açıdan çok faydalı olduğunu belirtti. İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Rehberlik Uzmanı H. Basri Karaköse ve Tanıtım Uzmanı N. Emin Tikdağ tarafından öğrencilere; üniversitenin imkânları ve akredite olmuş bölümler hakkında bilgiler verildi. Antalya Özel Yedisu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri gerçekleştirilen programdan memnun bir şekilde üniversiteden ayrıldı.