Ataköy Anadolu Lisesi "Kariyer Günü"

Ataköy Anadolu Lisesi "Kariyer Günü"

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Ataköy Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günü” etkinliğine katılım sağlandı.

Çevredeki okullarında üniversitelerle buluştuğu etkinlikte öğrenciler merak ettikleri soruların yanıtlarını bulma fırsatı yakaladılar. Üniversitenin Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Hasan Basri Karaköse ve Müberra Bayçöl’ün katılım sağladığı kariyer gününde İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında detaylı bilgi verildi ve gençlere hayatlarında atacakları adımlar ile ilgili rehberlik edildi. Kariyer günlerine katılan lise öğrencileri üniversitenin eğitim sistemi, burs olanakları, kulüp faaliyetleri hakkında detaylı bilgi sahibi olma imkanı bularak, üniversitelerle birebir görüşme fırsatı yakaladılar. Bu etkinlik süresince öğrenciler yeni açılan bölümlerle tanışıp, üniversitenin sunduğu fırsatlar hakkında bilgi edindi.