Avcılar Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu sınavda!

Avcılar Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu sınavda!

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Avcılar Fen Bilimleri Kişisel Gelişim Kursu 12. sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerinin katılımıyla TYT(Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı gerçekleştirildi.

100 öğrencinin katılmış olduğu sınav 09.50’de başlayıp 12.05’te sonlandı. Öğrenciler sınav başlamadan önce İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin sunmuş olduğu ikramlıklardan faydalandı. Bu esnada birbirleriyle sohbet eden öğrenciler sınav heyecanını üstlerinden atabildiler. Öğrenciler sınav başlamadan 15 dakika önce öğretmenleri tarafından sınıflara yerleştirildi. Öğretmenler öğrencilere sınav kurallarını anlattıktan sonra sınavı tam zamanında başlattı. Sınav sonunda öğrenciler kendi aralarında sınavı değerlendirdi. Birbirlerine yapamadıkları soruları sordu. Sınav sonrası farklı bir ortamda sınava giren öğrenciler bu durumdan memnun olduklarını dile getirdiler. Öğretmenleri eşliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden ayrılan öğrenciler Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü’ne teşekkürlerini iletti.