Avcılar Sınav Kişisel Gelişim Kursu deneme sınavı için İGÜ'deydi!

Sınav Kişisel Gelişim Kursu

İstanbul Avcılar’da bulunan Sınav Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri 20-21 Haziran 2020’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın provasını yapmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’ne geldi.

Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı sınav öncesinde öğrencilere ikram verildi. Deneme sınavına büyük bir ciddiyetle giren öğrenciler sınavın son dakikasına kadar soruları çözmek için ter döktü. İki ayrı amfide uygulanan sınav sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını alan öğrenciler, gerçek sınav ortamını gördüklerini ve sınava daha hazır hissettiklerini söyledi. Sınav erken çıkan öğrenciler Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve merkez kütüphanede zaman geçirdi.

Deneme sınavı için İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkürlerini sunan öğretmenler mutluluklarını ileterek sınavı sonlandırdı.

Düzenleme Tarihi: 28 01 2020