Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Seminer

Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Seminer

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine seminer gerçekleştirildi.

Beykoz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik, üniversitemizin Rehberlik Uzmanı Kemal Alioğlu tarafından üniversiteye geçiş sınavı YKS’ye hazırlanan öğrenciler için “YKS’ye Artık Hazırım!” online eğitim semineri gerçekleştirildi.

Seminerde öğrencilere YKS(Yükseköğretim Kurumları Sınavı) ile ilgili bu sınava nasıl hazırlanmaları gerektiğine dair bilgiler veren Alioğlu; sınav içeriği, sınav süresi, puanlama sistemi, sınav saati gibi detaylı bilgileri öğrenciler ile paylaştı. Sınav sistemlerinin nasıl işlediği ve öğrencileri sınav anında ve sınav sonrası süreçte neler beklediği ile ilgili bilgiler verildi.

Seminer öğrencilerin; “YÖS sınavına nasıl girilir? Sınavda hangi alanlar ne kadar puan kazandırır? gibi soruları yanıtlanarak sonlandırıldı.