Beylikdüzü Açı Anadolu Lisesi’nden İstanbul Gelişim Üniversitesine Ziyaret

Beylikdüzü Açı Anadolu Lisesi’nden İstanbul Gelişim Üniversitesine Ziyaret

Beylikdüzü Açı Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencilerine yönelik, mesleki rehberlik kapsamında; bölümlerimizin tanınması, üniversite hazırlık sürecinde motivasyonlarının arttırılması ve meslek seçimlerine katkı sağlamak amacıyla üniversitemizde misafir ettik.

Burs olanakları, üniversitemizin bölümleri ve sosyal olanakları ile ilgili İktisadi ve İdari Bilimler Dekanı Prof. Dr. Kürşat Yalçıner ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Murat Doğan tarafından bilgilendirme sunumu yapıldı.

Sonrasında Tower, BESYO, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi laboratuvarları gezilerek öğrencilerin hangi ortamlarda eğitim alacakları konusunda fikirlerinin olmasına yardımcı olundu. Geziye katılan öğrencilerde kendileri için üniversite hakkında artık fikir sahibi olduklarını ve üniversitenin sahip olduğu kapasite ve sosyal tesisleri de görme şansı yakaladıklarını ifade ettiler.