Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Beylikdüzü Ak Anadolu Lisesi deneme sınavı sonrasında İGÜ Kampüsünü gezdi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Beylikdüzü Ak Anadolu Lisesi deneme sınavı sonrasında İGÜ Kampüsünü gezdi



İstanbul Gelişim Üniversitesi Eğitim Danışmanı Merve Biçici eşliğinde Beylikdüzü Ak Anadolu Lisesi öğrencilerine TYT(Temel Yeterlilik Testi) deneme sınavı ve üniversite gezisi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen deneme sınavı saat 10.00'da başlayıp 12.15'te sonlandı.

Deneme sınavı sonrasında öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin sunmuş olduğu ikramlıklardan faydalanırken bir taraftan da kendi aralarında sınavın değerlendirmesini yaptı. Öğrenciler sınav stresini üzerlerinden attıktan sonra Biçici eşliğinde İGÜ Tower’ı gezmeye başladı. Üniversite öğrencilerinin de sınav haftasında olması dolayısıyla kütüphanede ders çalışan üniversite öğrencilerini gören öğrenciler bu durumdan oldukça keyif aldı. Kütüphaneden sonra cep sinemasını da gezen öğrenciler daha sonra Winter Garden'da zaman geçirdi.

Öğrenciler Biçici eşliğinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonlarını gezdi. Spor salonlarının donanımlı olması öğrenciler tarafından büyük ilgi ile karşılandı. Daha sonra uçak laboratuvarlarını gezmek için Meslek Yüksekokulu binasına geçildi. Burada öğrencileri Öğr. Gör.  İlker Çilen karşıladı. Öğrencilere uçak laboratuvarlarını gezdiren Çilen, uçak bölümleri hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğretmenin ve öğrencilerin öğretim görevlisine teşekkürleri eşliğinde bu binadan ayrılıp Sağlık Bilimler Yüksekokulu’na gelindi. Biçici eşliğinde öğrenciler sağlık laboratuvarını gezdi. Laboratuvarları çok beğenen öğrenciler burada bölümler hakkında sorular sordu. Gezi sonunda öğretmenleri eşliğinde öğrenciler üniversiteden memnun olarak ayrıldı.


Haberler