Büyükçekmece Sudi Özkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ kampüsünde

Büyükçekmece Sudi Özkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ kampüsünde

Büyükçekmece Sudi Özkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul Gelişim Üniversitesini ziyarete gelerek üniversitedeki kampüs ortamını deneyimleme fırsatı buldular.

Ziyarete gelen son sınıf öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları tarafından seminer verilerek programa başlandı. Seminerde üniversitenin yeni açılan bölümlerinden, ücretsiz çift anadal programından ve kesintisiz burs fırsatından bahsedilirken aynı zamanda İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin öğrencilerine tanımış olduğu ayrıcalıklardan bahsedilerek tüm fırsatlarla ilgili detaylı bilgilendirme yapıldı. Seminerin ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan başlanarak; merkez kütüphane, cep sineması, Winter Garden gibi sosyal alanları da gezme fırsatı bulan öğrenciler daha sonra Gelişim Meslek Yüksekokulu Havacılık Bölümü akademisyenleriyle Sivil Havacılık bölümlerinin uygulamalı dersliklerini sağlık laboratuvarları gezilerek geziyi sonlandırdılar.