Çerkezköy'den İGÜ'ye ziyaret

Çerkezköy'den İGÜ'ye ziyaret

Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri için kariyer planlama ve mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında bölümleri tanımaları ve üniversite imkânları hakkında bilgi almaları amacı ile İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyarete geldi.

Öğrenciler Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Hasan Basri Karaköse ve Müberra Bayçöl tarafından, üniversitenin akademik ve sosyal yaşamı hakkında bilgilendirildiler. Bölümler ve bölümlerin bulunduğu fakülteler, akreditasyonu olan bölümler, yabancı dil olanakları, +Erasmus imkânları ve burslar hakkında detaylı bilgi alan öğrenciler spor salonlarını ve merkez kütüphaneyi gezerek sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan Winter Garden’da vakit geçirerek keyifli bir şekilde üniversiteden ayrıldılar.