Denizli’den İGÜ’ye ziyaret

Denizli’den İGÜ’ye ziyaret

Denizli Sınav Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Öğrencilerin üniversiteleri tanıması amacıyla İstanbul’a gelen Denizli Sınav Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ Gelişim Tower Yerleşkesi’nde yapılan kahvaltının ardından yerleşke içerisinde bulunan merkez kütüphane, sosyal etkinlik alanları, derslikler, amfiler, Winter Garden, konferans salonlarını Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanları Hasan Basri Karaköse ve Neslihan Koç eşliğinde gezdiler.

Havacılık bölümlerine ilgi duyan öğrenciler için Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Mehmet Ateş ile birlikte havacılık laboratuvarlarının gezdirilmesinin ardından Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nde akademisyenler eşliğinde kullanılan materyaller ve bölümler ile ilgili bilgi sahibi oldular. Üniversite imkânları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olan Denizli öğrencileri mutlu bir şekilde üniversiteden ayrıldılar.

Denizli Sınav Anadolu Lisesi