Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Düzenli egzersiz hafızayı güçlendirir

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Düzenli egzersiz hafızayı güçlendirir



Ümraniye Rehberlik Araştırma Merkezi ve İstanbul Gelişim Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında; İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Haluk Saçaklı tarafından "Sınav Hazırlığında Beslenme, Nefes ve Uyku Düzeni Alışkanlıkları" konusunda seminer verildi.

Seminer programı Ümraniye Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen'in açılış konuşmalarıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından Doç. Dr. Haluk Saçaklı’nın, "Sınav Hazırlığında Beslenme, Nefes ve Uyku Düzeni Alışkanlıkları” anlatımına geçildi. Seminer esnasında beslenme alışkanlarında kahvaltının ve doğal beslenmenin önemine vurgu yapan Doç. Dr. Haluk Saçaklı, egzersizlerin de kişinin hafızasına, gün içerisindeki uykusuz ve yorgun görünümün önüne geçeceğini belirtti.  Ayrıca seminere katılan tüm öğretmenlerle birlikte 30 saniyelik bir meditasyon ve nefes egzersizleri gerçekleştirildi.

Seminer sonunda öğretmenlerden gelen soruları alan Doç. Dr. Haluk Saçaklı, öğretmenlerin konuya olan ilgilerinden ve katılımlarından dolayı gayet memnun olduğunu belirtti. Seminer sonunda Şehit Erol Olçok Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür İbrahim Süsül tarafından, Doç. Dr. Haluk Saçaklı'ya Mersin'de adına bağışlanan fidan sertifikası takdim edildi.


Haberler