Eksen Anadolu Lisesi

Eksen Anadolu Lisesi

İstanbul Esenler'de bulunan "Eksen Anadolu Lisesi" öğrencileri 20-21 Haziran 2020’de yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın provasını yapmak için İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’ne geldi.

Yaklaşık 100 öğrencinin katıldığı sınav öncesinde öğrencilere ikram verildi. Deneme sınavına büyük bir heyecanla giren öğrenciler sınavın son dakikasına kadar soruları çözmek için ter döktü. Amfide uygulanan sınav sonrasında İstanbul Gelişim Üniversitesi hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını alan öğrenciler, gerçek sınav ortamını gördüklerini ve sınava daha hazır hissettiklerini söyledi. Sınav sonrasında öğrenmek istedikleri bilgiler öğrencilere aktarıldı.

Deneme sınavı için İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne teşekkürlerini sunan öğretmenler mutluluklarını ileterek sınavı sonlandırdı. Okullarına uğurlandılar.