Eyüpsultan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sivil Havacılık bölümlerini ziyaret etti

Eyüpsultan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri “Kariyer Belirleme” kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyarete geldiler.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü'nden Müberra Bayçöl’ün karşıladığı öğrenci grubuna öncelikle üniversitenin kuruluş öyküsü, burs olanakları, uluslararası iş birlikleri, üniversitede sosyal yaşam ve üniversitenin iş dünyası ile bağlantıları hakkında genel bilgi verildi. BESYO, Gelişim Tower Yerleşkesi, Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Yüksekokulu laboratuvarlarını gezen öğrenciler, bölümler hakkında bilgi alma fırsatı buldular. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyesi İlker Çelik tarafından Sivil Havacılık bölümleri ile ilgili detaylı bilgi alan öğrenciler, Kabin Hizmetleri laboratuvarındaki mock-upa ve uçak gövde-motor bakım laboratuvarındaki jet motoruna oldukça ilgi gösterdiler. Oldukça mutlu ayrılan öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin misafirperverliğini unutmayacaklarını dile getirdiler.