Final Eğitim Kurumları halkla ilişkiler toplantısına katılım sağladı

Final Eğitim Kurumları halkla ilişkiler toplantısına katılım sağladı

Antalya Beldibi Akka Antedon Hotel'de Final Eğitim Kurumları Halkla İlişkiler ve Tanıtım personelleri için düzenlenen bilgilendirme ve eğitim semineri etkinliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak stant kurulumu ile katılım gerçekleştirildi.

Türkiye'nin çeşitli illerinden yaklaşık 150 personelin katıldığı eğitimde, program Cuma günü otel girişleri şeklinde başladı. İki gün süren eğitimde, ilk gün kahvaltı sonrası saat 09.00'da başlayan toplantı aynı gün saat 18.30'da son buldu. Programda akşam yemeği ve serbest zaman etkinlikleri gerçekleştirildi. İkinci gün programı yine kahvaltı sonrası başlayan toplantı ve son oturum da soru-cevap şeklinde sonlandırıldı.

Standa uğrayan Final Eğitim kurumları Halkla İlişkiler ve Tanıtım personellerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanları Yasin Tarhan ve Neslihan Koç tarafından üniversite hakkında genel bilgilendirme yapılarak üniversite tanıtım materyalleri hediye edildi.