Geleceğin Mühendislik Meslekleri

Geleceğin Mühendislik Meslekleri

Özel Bahçeşehir Okyanus Koleji öğrencilerine yönelik İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından meslek tanıtım semineri düzenlendi. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim görevlileri tarafından mühendislik bölümleri hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümü Dr. Serkan GÖNEN tarafından tanıtılırken; Uçak Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Özlem YALÇIN tarafından tanıtıldı. Ardından Arş. Gör. Kubilay ATAŞ tarafından Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yaklaşık yüz yirmi öğrencinin katılımıyla gerçekleşen seminerde mühendislik alanlarıyla ilgili çalışma alanları, kariyer planlama adımları, mesleki yeterlilikler hakkında önemli bilgiler veren İstanbul Gelişim Üniversitesi akademisyenleri son bölümde öğrencilerden gelen soruları cevapladılar.

Özel Bahçeşehir Okyanus Koleji yöneticileri ve organizasyonu koordine eden rehber öğretmenler memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini sundular.