Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Gökkuşağı Koleji Öğrencilerine Sosyal Medya ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Gökkuşağı Koleji Öğrencilerine Sosyal Medya ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri


İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bahçelievler Gökkuşağı Koleji 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Sosyal Medya ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri verildi


İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bahçelievler Gökkuşağı Koleji 5. ve 6. sınıf öğrencilerine yönelik "Sosyal Medya ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı" semineri verildi. Bahçelievler Gökkuşağı Koleji’nde gerçekleşen seminerde İstanbul Gelişim Üniversitesi  Yeni Medya ve İletişim Bölümü Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Şebnem Gürsoy Ulusoy konuşmacıydı.

Bilinçli sosyal medya kullanımı, siber zorbalık ve internet haberleri hakkında bilgi veren Ulusoy; sosyal medya günümüzde son derece yaygın ve popülerliği gittikçe artan bir iletişim ortamıdır. Sosyal medyada bireyler kendilerini nasıl göstermek, sunmak istiyorsa o yönde paylaşımda bulunmaktadırlar dedi.

Ulusoy, İnternette yalan haber sitelerinin son zamanda arttığını ve bu bağlamda dikkatli olunmasını hatırlattı ve son olarak öğrencilere günlük hayatta kullanabilecekleri eğitici site örneklerini paylaştı. 40 kişinin katılımıyla gerçekleşen seminer başarı ile sonlandırıldı.

Haberler