Güngören Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesi İGÜ'de

Güngören Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesi İGÜ'de

Güngören Sultan Alparslan Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyarete geldi.

Üniversitenin imkânlarını ve ortamını yakından görmek isteyen liseli öğrencilere gerçekleştirilen tanıtım seminerinin ardından okul gezisi gerçekleştirildi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu düşünen öğrencilere spor alanlarını gezdirirken aynı zamanda bölümler ile ilgili bilgi verildi. Temel Yeterlilik Testinden en az 150 baraj puanı alan öğrencilerin özel yetenek sınavına girerek Beden Eğitim Spor Yüksekokulu’na yerleşebilecekleri izah edildi. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’na geçen öğrenciler buradaki uygulama alanları gezdirildi. Radyo Televizyon stüdyosunda öğrencilerin yapmış oldukları canlı yayın programını izleyen öğrenciler derste öğretim elemanından bölüm hakkında bilgi aldılar. Düzenlenen kampüs turundan memnun kalan öğrenciler üniversiteden ayrıldı.