Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'de

Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İGÜ'de

Halkalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenleri eşliğinde İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti. Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Merve Biçici ve Fatih Tiryaki tarafından gezinin daha verimli geçebilmesi adına gruba "Üniversite Tanıtım" semineri gerçekleştirildi.

Seminerde öğrencilere üniversitenin bölümleri, burs imkanları, yabancı dil fırsatları gibi bilgiler verdi. Öğrenciler tüm sorularına ayrıntılı şekilde yanıt aldıktan sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’ni gezmeye başladı. Yerleşkede bulunan merkez kütüphane, cep sinemasını gezen öğrenciler daha sonra Winter Garden’da zaman geçirdi. Öğrenciler Eğitim Danışmanları eşliğinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor alanlarını gezdi ve burada dersleri olan üniversite öğrencileri ile sohbet etti. Havacılık bölümlerinde bulunan uçak laboratuvarlarını gezmek için Meslek Yüksekokulun’a geçildi. Akademisyenler öğrencilere havacılık bölümleri, ders içerikleri ve sektör hakkında bilgi verdikten sonra Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’na geçildi. Sağlık laboratuvarlarını gezen öğrenciler Eğitim Danışmanları tarafından bilgilendirildi. Öğrenciler Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nda bulunan Gastronomi mutfağı ve Radyo ve Televizyon stüdyosunu da gezme fırsatı buldu. Gezi sonrası teşekkürlerini ileten öğrenciler öğretmenleri eşliğinde üniversiteden uğurlandı.