Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Hangi mühendislik programını seçmeliyim?

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Hangi mühendislik programını seçmeliyim?



İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak Gaziosmanpaşa Mevlana Anadolu Lisesi öğrencilerine 'Hangi Mühendisliği Seçmeliyim?' konulu seminer gerçekleştirildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi öğretim üyelerinden Doçent Dr. Fatih Koçan mühendislik bölümlerine değindi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde bulunan Mekatronik, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Endüstri, İnşaat ve Uçak Mühendisliği bölümlerinin içeriğinin ne olduğu, birbirlerinden çalışma alanı olarak farkları, iş imkânları, staj olanakları gibi konulara değinen Koçan, ayrıca bölümlerle alakalı yurt dışı olanaklarından bahsederek kendi yurt dışı deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerin üniversitenin imkânlarını değerlendirmesi adına üniversitelerin sunmuş oldukları çift anadal ve yan dal programlarının şartlarını araştırması gerektiğine dikkat çeken Koçan, bunların mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. 

Konferans sonunda yapılan seminerin öğrencilerin meslekleri tanıması adına önemli olduğunu belirten Koçan, okul yönetimi ve rehber öğretmenlere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.


Haberler