Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İGÜ ve Ataköy Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde Buluştu

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İGÜ ve Ataköy Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde Buluştu


Gelişim Üniversitesi sadece Türkiye’de değil dünyada da önde gelen üniversitesiler arasında yer almaya devam ediyor ve bunu daimi kılmak için tüm çalışmalarını hızla sürdürüyor.


İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü birimi, Ataköy Anadolu Lisesinin değerli davetleri ile 20 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliğinde yerini aldı.

Etkinlik Ataköy Anadolu Lisesinin spor salonunda gerçekleştirildi ve bir şenlik tadında seyretti. Ataköy Anadolu Lisesi öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne oldukça ilgi gösterdiler. Gösterilen yoğun ilgi, İstanbul Gelişim Üniversitesi temsilcileri tarafından memnuniyetle karşılandı.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Birimi; öğrencilere yeni açılan, açılacak ve planlamaları süren bölümlerden ayrıca akreditasyonlardan ve Come to Gelişim bursundan ve daha pek çok konudan bahsettiler.

Eğlenceli ve bir o kadar da bilgi alışverişi ile geçen bu güzel etkinliğin ardından okul öğretmenleri tarafından teşekkürler kabul edildi.


Haberler