İGÜ'nün misafiri bu kez Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

İGÜ'nün misafiri bu kez Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Tanıtım Müdürlüğü’nden Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Fatih Tiryaki ve K. Neslihan Koç tarafından 12. sınıflara yönelik üniversite gezisi düzenlendi.

Öğrenciler Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonlarını gezdi. Yapılan dersleri izleme fırsatı yakalayarak deneyimlemiş olan öğrenciler, Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan merkez kütüphane ve cep sinemalarını gezdi. Cep sinema salonunda yapılan etkinliklere dahil olarak keyifli dakikalar geçiren öğrenciler, Winter Garden’a geçerek üniversitenin yemekhane ve kafelerini görme fırsatı buldu.

Sayısal ağırlıklı bölüm öğrencilerinin bulunduğu programda öğrenciler; Mühendislik-Mimarlık Fakültesi içerisindeki mühendislik laboratuvarlarını öğretim elemanları eşliğinde gezerek bölümler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.