İGÜ'nün misafiri: Çatalca Anadolu Lisesi

İGÜ'nün misafiri: Çatalca Anadolu Lisesi

Çatalca Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni gezmek istedi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin kampüs ortamını merak eden lise öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde bulunan amfilerde “Üniversite Tanıtımı” konulu seminere katıldılar. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerde öğrencilere üniversitenin burs olanakları, kampüs içerisinde bulunan alanlar, bölümler, yurt dışı imkanları ile ilgili bilgiler verildi. Seminerin ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan başlanarak; merkez kütüphane, cep sineması, Winter Garden gibi sosyal alanları da gezme fırsatı bulan öğrenciler daha sonra Gelişim Meslek Yüksekokulu Havacılık Bölümü akademisyenleriyle Sivil Havacılık bölümlerinin uygulamalı dersliklerini ziyaret etti. Son olarak sağlık laboratuvarlarını gezen lise öğrencileri üniversitenin restoranında serbest zaman geçirdi.