Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İGÜ'nün misafiri: Sultangazi Atakent Özel Öğretim Kursu

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İGÜ'nün misafiri: Sultangazi Atakent Özel Öğretim Kursu



Sultangazi Atakent Özel Öğretim Kursu İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Eğitim danışmanları Hasan Basri Köse ve Emin Tikdağ tarafından karşılanan gruba öncelikle seminer verildi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Rehberlik Uzmanı Merve Biçici tarafından verilen seminere öğrencilerin ilgisi oldukça fazlaydı.
Öğrencilerin sömestr tatilinde olması ve YKS'nin(Yükseköğretim Kurumları Sınavı) yaklaşmasından dolayı Merve Biçici, öğrencilere bu ara tatilde neler yapılması gerektiği konusunda bilgiler verdi. Motivasyonun en önemli kaynağının bilgi ve öğrenme olduğunu dile getirdi. Öğrencilere planlı programlı ders çalışmanın öneminden bahsetti. Seminer sonunda öğrenciler İGÜ Tower'ı gezmeye başladı. Kütüphane, Cep Sineması ve Winter Garden'da öğrenciler zaman geçirirken Hasan Basri Köse de öğrencilere üniversitesinin tarihçesi ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na geçiş yapan öğrenciler burada spor salonlarını gezdi. Sayısal öğrencilerin ağırlıkta olduğu grup Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde laboratuvarları gezdikten sonra Sağlık Bilimleri Yüksekokulu'na geçiş yaptı. Sağlık Bilimleri Yüksekokulu'nda sağlık laboratuvarları öğrencilerin ilgisini çekti. Burada Eğitim danışmanlarına bölümler hakkında sorular soran öğrenciler, farklı bölümler hakkında da bilgi sahibi oldu. Gezi sonrası öğrenciler ve öğretmenler teşekkür ederek üniversiteden ayrıldı.


Haberler