İhlas Koleji İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde Sınava Hazırlık Kampı Gerçekleştirdi

Özel Beylikdüzü İhlas Koleji lise grubu öğrencileri üniversiteye hazırlık kamp çalışmalarının ikinci kısım çalışmaları İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. Test çözüme, konu anlatımları, gerçeğine benzer atmosferde deneme sınavına girerek hazırlıklarını en iyi şekilde değerlendirmek isteyen öğrencilerin, bireysel hazırlıkları sayesinde belirlenen günlük soru çözme sayısına ulaşmaları ve birebir etütlerle de eksiklerini tamamlamaları hedeflendi.

Öğrenciler 09.00 ile 21.00 saatleri arasında yoğunlaştırılmış ders anlatımlarına ve soru çözüme etkinliklerine katıldılar. Yapılan test çözme çalışmalarının neticesinde gerçekleştirilen analizlerle öğrencilerin eksikleri tespit edilerek noksanlıklar tamamlandı.

Yoğun çalışma temposuyla devam eden kamp programında verilen coffee break ve Winter Garden’da yemek molalarında öğrencilerin yorgunluklarının atılması ve motivasyonu yüksek tutmak için öğrencilerle bireysel görüşmeler yapıldı.