İncirli Final Anadolu Lisesi Öğrencilerine Deneme Sınavı

İncirli Final Anadolu Lisesi Öğrencilerine Deneme Sınavı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bakırköy İncirli Final Anadolu Lisesi öğrencilerinin deneme sınavı heyecanına ortak oldu.

Üniversiteye giriş sınavı olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı ilk basamağı Temel Yeterlilik Testi sınavı gerçek saatine uygun olarak saat 10:15’te İstanbul Gelişim Üniversitesi dersliklerinde gerçekleştirildi. Sınava katılan Final’li öğrenciler, üniversite ortamında sınava girmenin farklı heyecanını yaşadılar. 12:30’da biten sınavın ardından kampüs gezisine hazırlandılar.

Gelişim Tower Merkez Kütüphanesi, Gelişim Cep Sinemaları, Winter Garden gibi sosyal alanların ardından Beden Eğitimi Spor Yüksekokulundaki Jimnastik Salonu, Mücadele Salonu, Fitness Salonu BESYO Uygulama ve Teorik alanlarıyla birlikte Diş Hekimliği ve Mimarlık uygulamalı sınıf ve laboratuvarları gezdirildi.

Geziden memnun ayrılan Anadolu Lisesi öğrencileri servislerine uğurlanarak etkinliğe son verildi.