İstanbul Gelişim Üniversitesi BERA Eğitim Kurumları Öğrenci Velilerini Ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi BERA Eğitim Kurumları Öğrenci Velilerini Ağırladı

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleştirilen etkinlik ile Üniversitede ev sahibi olarak konuşmayı Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıfat MUTUŞ ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Cansu NOBERİ hocalarımız velilere Üniversite ile ilgili bilgilendirmeler yaparak açılışı başlattı.

BERA Eğitim Kurumları Rehberlik Koordinatörü Oğuzhan HASDOĞRU ile “Sınav Sürecinde Veli Tutumları ve İletişim Donanımları” ilk oturum gerçekleştirildikten sonra “REHBERLİK HİZMETLERİ SUNUMU” ile Ebru DEYİRMENCİ Rehberlik Servisi Hizmetlerinin kazanımları ve uygulamalarına dair bilgilendirme yaptı.  Ardından Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Türkçe, Coğrafya, Tarih Zümre Başkanları tarafından ayrı ayrı öğrencilerin bölümlere dair değerlendirmeleri yapıldı.

Veli seminerlerinin yanı sıra İstanbul Gelişim Üniversitesi ile ilgili bilgi edinen veliler ve BERA Eğitim Kurumları Öğretmenleri etkinlikten memnun bir şekilde ayrıldı.