Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kocaeli Artı Tercih ve Kariyer Fuarı’nda

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kocaeli Artı Tercih ve Kariyer Fuarı’nda



Tercih ve Kariyer Fuar’larında öğrencilerle iletişime geçen İstanbul Gelişim Üniversitesi, Eğitim Danışmanı ve Tanıtım Uzmanları Emre Kalfa ve N. Emin Tikdağ ile öğrencilerin üniversite ile alakalı tüm bilmek istedikleri soruları cevapladı.

Üniversitenin kesintisiz burs fırsatı, çift anadal programı, dil eğitimine yönelik destekleri hakkında bilgi veren yetkililer; öğrencilerin ulaşımdan, yurt imkanına kadar tüm sorularını cevapladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin son dönemde yapmış olduğu akreditasyon çalışmasıyla birlikte Türkiye’nin en çok akreditasyona sahip üniversitesi olması durumunu öğrencilere aktaran yetkililer; öğrencilerin en çok dikkatini ve ilgisini çeken konulardan birisi olduğunu belirttiler. Ayrıca Diş Hekimliği Fakültesi’nin açılacağı ve öğrenci alımıyla alakalı bilgi alan öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tercih edip ilk mezunları olabilecek olmanın ihtimalinin kendilerini de heyecanlandırdığını aktardılar.

Üniversite yetkilileri, etkinliği düzenleyen Artı Tercih çalışanlarına, emeği geçenlere ve öğrencilere yoğun katılımlarından dolayı da teşekkürlerini iletti.

Haberler