Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı gerçekleştirdi

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İstanbul Gelişim Üniversitesi Tower Yerleşkesi’nde deneme sınavı gerçekleştirdi


Özel Avcılar Kişisel Gelişim Kursu öğrencileri, İstanbul Gelişim Üniversitesi Gelişim Tower Yerleşkesi’nde 05.03.2022 tarihinde deneme sınavı uygulaması gerçekleştirdiler.


Öğrencilerin sınav öncesinde okulun içerisinde bir süre vakit geçirmeleri sağlanarak okulun atmosferine ve sınav koşullarına alışmaları ardından keşfetmeleri sağlandı. Bir yandan da sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyon seviyelerinin yükseltmek adına ikramlıklar servis edildi.

Öğrenciler için gerçek sınav provası olarak planlanan sınavda, tüm kurallara uyularak verimli bir sınav uygulaması yapıldı. Deneme süreci boyunca, öğrencilerin bir kısmı rahatlıkla sınava odaklanırken, bazı öğrencilerin stres ve kaygı seviyelerinin yüksek olduğu ve zaman zaman zorlandıkları gözlemlendi.

Deneme sınavı bitiminde öğrenciler tıpkı gerçek sınavda olduğu gibi, sınav sonrası sorular üzerinde konuşmak ve sınav stresini üzerlerinden atmak adına ikramlıklar ile beraber on dakikalık serbest zaman geçirip, okulun atmosferine tamamen adapte oldular.
Okul psikolojik danışmanı, öğrenciler ve kurum yöneticileri deneme sınavı uygulamasından sonra İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından planlanan servislere binerek kurumlarına döndüler, öğretmenler ve kurum yöneticileri programdan memnun olduklarını paylaştılar.


Haberler