Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İstanbul Gelişim Üniversitesi Tuzla Doğru Cevap Anadolu Lisesi'ne Konuk Oldu

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İstanbul Gelişim Üniversitesi Tuzla Doğru Cevap Anadolu Lisesi'ne Konuk Oldu



İstanbul Gelişim Üniversitesi Tuzla Doğru Cevap Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileriyle “Zaman Yönetimi ve Motivasyon” konulu seminer gerçekleştirilmek üzere buluştu.
 
Semineri gerçekleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Seda MUMLU KARANFİL, üniversite sınavına girecek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine zamanı daha verimli kullanabilmeleri adına yapılması gerekenleri ve motivasyonlarını arttırabilmeleri için nelere dikkat etmeleri gerektiğine değinirken aynı zamanda etkin çalışma yöntemleriyle de ilgili değerli bilgiler verdi.
 
Başarılı olabilmeleri adına her şeyden önce neye ilgi duyduklarını bulmaları gerektiğini ve bununla birlikte hedeflerini belirledikten sonra planlı ve sistemli bir şekilde hareket etmeleri gerektiğini belirten KARANFİL, iç motivasyonun çok önemli olduğunu açıklayarak öğrencileri kişilikleri hakkında değerlendirme yapmaya teşvik etti.
 
Sohbet ortamı şeklinde devam eden seminerin sonunda ilgiyle dinleyen öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak seminer sonlandırılırken, bu faydalı ve bilgilendirici seminerden dolayı hocamıza teşekkür dilekleri iletildi.

Haberler