İstanbul Gelişim Üniversitesi Uçak Mühendisliği Bölümü Tanıtıldı

Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından Bayrampaşa ilçesinde bulunan Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi öğrencilerine Uçak Mühendisliği meslek semineri gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Araştırma Görevlisi Özlem Yalçın tarafından lise öğrencilerine uçak mühendisliği alanında meslek tanıtım semineri verildi. Seminer içeriğinde öğrencilerin Uçak Mühendisliği bölümüne hangi puan türü ile girebilecekleri, bölümün içerisinde bulunan ders içerikleri, öğrencilerin hangi dersler üzerinde yoğunlaşması gerektiği, mezun olduktan sonra iş sahaları ve çalışacakları firma örnekleri, üniversitemizde eğitim alırken yapabilecekleri çift anadal, yandal programları öğrencilere anlatıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi bünyesinde bulunan havacılık alanında kullanılan uygulama laboratuvarları gösterildi.  Seminer sonunda öğrencilerden gelen uçak mühendisliği ve üniversitemiz hakkındaki sorular yanıtlandı ve etkinlik sona erdi.

Düzenleme Tarihi: 13 12 2021