Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Beylikdüzü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Beylikdüzü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Kahvaltı Organizasyonunda Buluştu


İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Beylikdüzü Rehberlik ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle düzenlenen kahvaltı organizasyonunda rehber öğretmenlere yönelik Psikolojik Danışman Elif Macit tarafından bir seminer gerçekleştirildi.


Beylikdüzü Öğretmen Evinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi işbirliğiyle, İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nail Öztaş, Beylikdüzü Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vedat Yoldaş ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü organizasyonuyla kahvaltı etkinliği gerçekleştirildi.

Sayın Öztaş rehber öğretmenlere, İstanbul Gelişim Üniversitesi ulusallaştırma sürecindeki gelişmelerini ve başarılarını aktardı ve İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak, proje tabanlı iş birliği olasılıklarını her zaman değerlendirebileceklerini belirtti.

Toplantıda Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yoldaş rehber öğretmenlere, 2021-2022 eğitim öğretim yılında yapılacak rehberlik faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme ve hatırlatmalarda bulundu. Ayrıca, ilçede akademik başarının arttırılmasında, branş öğretmenleri kadar rehber öğretmenlere de büyük görevler düştüğünü ve iş birliği içerisinde bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırmalarını istedi.

Rehber öğretmenlerin katılımı ile gerçekleşen organizasyonda Psikolojik Danışman Elif Macit tarafından “Pandemi Sonrası Süreçte Okula Uyum” konulu seminer ile organizasyon başarılı bir şekilde sonlandırıldı.


Haberler