İzmirliler İGÜ’de

İzmirliler İGÜ’de

İzmir’den gelen Çiğli Mektebim Anadolu Lisesi öğrencileri İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Düzenlenen gezi programına 35 son sınıf öğrencisi katılım sağladı. Hem İstanbul’u gezmek hem de İstanbul’daki üniversiteleri ziyaret amacıyla düzenlenen gezide, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin Gelişim Tower Yerleşkesi'nde bulunan Winter Garden'da kahvaltı ile başlayan program merkez kütüphane, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi derslikleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu spor salonlarının tanıtımıyla devam etti.

İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu’nda bulunan havacılık laboratuvarlarını da merak eden öğrencilere burada bulunan uygulama alanları gösterildi. Son olarak Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi laboratuvarlarında derslerin işlenişi, kullanılan materyal hakkında bilgi almak adına bu programları da ziyaret eden öğrenciler İstanbul Gelişim Üniversitesi'nden ayrıldı.

Çiğli Mektebim Anadolu Lisesi