Karabük Murat Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ'de

Karabük Murat Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri İGÜ'de

Karabük Murat Yıldırım Anadolu Lisesi öğrencileri üniversitemizi ziyaret etti.

Öğrencilere üniversitemizin burs olanakları, bölümler, yerleşkeler, çap, yandal, ulaşım, sosyal faaliyetler, kulüpler hakkında detaylı bilgi verildi. Ardından öğrenciler okulun bölümlerini ve laboratuvarlarını görmek için üniversite gezisine geçildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu düşünen öğrencilere spor alanlarını gezdirirken aynı zamanda bölümler ile ilgili bilgi verildi. Temel Yeterlilik Testinden en az 150 baraj puanı alan öğrencilerin özel yetenek sınavına girerek Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na yerleşebilecekleri izah edildi. Meslek Yüksekokulu’nda Öğretim Görevlisi İlker Çilen havacılıkla alakalı bölümleri tanıtıp uygulama amacıyla kullandıkları sınıfları gösterdi.

Sonrasında öğrenciler sağlık bölümlerinin laboratuvarları ve gastronomi mutfağını gezip gezilerini sonlandırdılar.