Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü -

Kendinizi Teknik, Teorik ve Sosyal Açıdan Geliştirmelisiniz

gelişim üniversitesi
  1.   Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü
  2. Haberler


Kendinizi Teknik, Teorik ve Sosyal Açıdan Geliştirmelisiniz



Bursa Özel 3 Mart Halil Güleç Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema tarafından seminer gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden Doç. Dr. Remziye Köse Özelçi Bursa Özel 3 Mart Halil Güleç Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünü tanıtmak amacıyla online seminer gerçekleştirdi.
 
Özelçi, son yıllarda dijitalleşmenin artmasından ve alternatif yayın mecralarının oluşmasından kaynaklı olarak Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunlarına olan ihtiyacın her geçen gün arttığını ifade etti. Bölümü tercih etmeyi düşünen öğrencilerin düzenli yayın takibi yapması gerektiğine değinen Özelçi, alanda çalışmak isteyen öğrencilerin mutlaka yabancı dil bilmeleri gerektiğini de vurguladı. Üniversite okurken kendilerini hem teknik hem de teorik olarak geliştirmenin yanında sosyal olanaklardan da faydalanmalarına yönelik tavsiyelerde bulunan Özelçi, İstanbul Gelişim Üniversitesinin öğrencilerine sunduğunu yabancı dil, ücretsiz çap ve burs imkanlarından bahsetti.
 
Kendi deneyimlerini de öğrencilerle paylaşan Özelçi, İGÜ Kış Akademi’sinde kendisinin lise öğrencilerine yönelik vereceği “Kısa Film Tadında Sinemayı Anlamak” dersine öğrencilerin kayıt yapmalarını istedi. Kurum yöneticilerine teşekkürünü iletirken öğrencilere de başarılar dileyen Özelçi seminerini sonlandırdı.

Haberler